Tekil Mesaj gösterimi
  #5 (permalink)  
Alt 19-02-08, 10:50
Dürr-i Cân'ım - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Dürr-i Cân'ım Dürr-i Cân'ım isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Kıdemli Türk

Tecrübe Puanı: 36075397
Dürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond reputeDürr-i Cân'ım has a reputation beyond repute
Standart Ce: Dedim ki Çok Yalnızım

Gerçekten harika bir paylasim abicigim, Allah razi olsun...

Malesef bazi seyleri bilsekte idrak edemiyoruz galiba. Fani sevgilerin arkasindan kosup duruyoruz, bize faydasinin dokunmayacagini bile bile. Her seferinde düsüyoruz, her seferinde o kusursuz buldugumuz (fani) sevgi sapliyor bize hançerini de, düsecek tek bir kapimiz kaliyor. Anasiz kalmis kuzu gibi siginiyoruz O'nun kapisina, biliyoruz O'ndan baskasi fazla bize, yaramaz. Fakat ayni hatalari üst üste, sanki inadina tekrarlarmis gibi yapiyoruz. Azgin nefsin kölesi olmusuz, neyin dogru neyin yanlis oldugunu görmekte zorlaniyoruz artik, kölesi olmusuz o adi nefsin. Fakat onca nankörlüge karsi, gene seviyor Rabbim bizi. Ve artik sevme sirasi bize çoktaaan geldi de geçiyor bile...

(Yav, iki satir yazcaktim ben... )